Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-
 

آیین تکریم و معارفه رئیس بیمارستان آیت الله طالقانی با حضور معاون درمان دانشگاه، رئیس سازمان نظام پزشکی استان کرمانشاه، جمعی از مدیران دانشگاهی و کارکنان این بیمارستان برگزار شد و در این مراسم از زحمات و تلاشهای دکتر خسرو فرهادی تقدیر و دکتر سیفی به عنوان رئیس این مرکز معرفی شد.

رئیس بیمارستان آیت الله طالقانی در این مراسم  گفت: بیمارستان آیت الله طالقانی مرکز تروما و با شرایط خاص است و بنده قریب 24 سال است که در سطوح مختلف این بیمارستان حضور داشته‌ام و دوره خدمت در جایگاه ریاست این مجموعه دوران ماندگاری در طول خدمتم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دکتر خسرو فرهادی گفت: از روزهای نخست فعالیت بنده در این جایگاه، با اعتماد و حمایت های بی بدیل دکتر کریم رئیس محترم وقت دانشگاه که بر خود لازم می‌دانم از ایشان یاد و قدردانی نمایم، در طول این مدت اقدامات ماندگار و گسترده ای در بیمارستان آیت الله طالقانی صورت گرفت و پروژه هایی که برای مدت طولانی بر زمین مانده بود مجددا آغاز و روح تازه ای در کالبد این مجموعه دمیده شد. 

وی اظهار داشت:  بهسازی و بازسازی فضاهای مختلف بیمارستان از محل پذیرش و واحدهای اداری تا بخش های مختلف درمانی و تشخصی، توسعه تجهیزات پزشکی بیمارستان و پیشبرد پروژه‌های مختلف عمرانی جهت تکریم مراجعان و ارتقاء سطح کیفیت خدماتی که به بیماران ارائه میشود گوشه‌ی کوچکی از اقداماتی است که در این سال‌ها با کمک همکارانم در سطوح مختلف در این مجموعه صورت گرفت. 

دکتر فرهادی همچنین بیان کرد: بهبود شاخص‌های آموزشی و احداث واحد آموزش و پژوهش در بیمارستان آیت الله طالقانی از دیگر اقدامات انجام شده بود، به گونه ای که این بیمارستان از رتبه 23 در کشور هم اکنون در رتبه سوم کشوری قرار دارد. 

وی با بیان اینکه در روزهای سخت و پر التهاب وقوع بحران هایی از قبیل زلزله و سیل، بیمارستان آیت الله طالقانی و کارکنان تلاش‌گر این بیمارستان با سربلندی از این آزمون های دشوار عبور کردند گفت: خدمات افتخار آمیز، ماندگار و درخشانی توسط این مجموعه همدل در تاریخ سلامت استان در یادها حک شد.  

دکتر فرهادی گفت: در زمان وقوع زلزله به یاد دارم ریاست محترم وقت دانشگاه و همچنین دکتر محمدی که در آن ایام معاون توسعه و سپس مدیریت معاونت غذا و دارو را عهده دار شدند، پیوسته در کنار بیمارستان آیت الله طالقانی ایستادند و هر زمان با این عزیزان تماس گرفتم، با دغدغه بسیار پاسخگو بودند و کمک شایانی به این مجموعه کردند. 

وی با بیان اینکه نیت ما در طول مدتی که توفیق خدمت یافتیم، رضای خدا و رفاه حال مردم بود و خداوند در این راه کمک حال همگی ما بود گفت: لازم می‌دانم از اعتماد روسا و مدیران ارشد دانشگاه در تمامی ادوار و همچنین تلاش ستودنی و همدلی همکارانم در بیمارستان آیت الله طالقانی در این سال‌ها تقدیر و تشکر نمایم.

در ادامه این آیین دکتر صوفیوند معاون درمان دانشگاه نیز بیان کرد: دکتر فرهادی انسانی بسیار مهربان و با اخلاق بوده و در طول مدت مدیریت خود در بیمارستان طالقانی تغییرات بسیار مثبتی در این مرکز بوجود آورده اند.

وی با بیان اینکه بیمارستان طالقانی خدمات زیادی را در درمان مردم از زمان جنگ تحمیلی تاکنون در برهه‌های مختلف زمانی داشته است گفت: فشار روانی و کاری که بر کادر درمان بیمارستان طالقانی وارد می‌شود با توجه به نوع مراجعه کنندگان بسیار زیاد بوده که از زحمات تمام همکاران در این بیمارستان طالقانی تقدیر و تشکر می‌کنم.

دکتر صوفیوند با بیان اینکه برای دکتر فرهادی آرزوی سلامتی دارم گفت: امیدوارم دکتر سیفی در دوره جدید مدیریت بیمارستان موفق باشند

همچنین دکتر سیفی با بیان اینکه افتخار می کنم شاگرد اساتید بزرگ این دانشگاه بوده ام و از حسن اعتماد ریاست دانشگاه سپاسگزارم گفت: امیدوارم باری که بر دوش اینجانب نهاده شده را به خوبی به سر منزل‌ مقصود برسانم و بتوانیم خدمات ارزشمندی به مردم ارائه دهیم.

وی اظهار داشت: تحولات صورت گرفته در بیمارستان طالقانی در این مدت واقعا چشمگیر و قابل تحسین است و علیرغم بحران کرونا در دو سال اخیر شاهد تغییرات مناسبی در ساختار فیزیکی، تجهیزاتی و نیروی انسانی بوده ایم.

دکتر سیفی گفت: امیدوارم بتوانیم با حفظ وضع موجود و تلاش در جهت رفع نواقص در این بیمارستان، موجبات رضایتمندی مردم و ارباب رجوع را فراهم کنیم و در این راه نیازمند کمک و حمایت معاونت درمان و تمامی همکارانم در این بیمارستان هستم.

وی افزود: خودگردانی بیمارستان ها به شرطی که منابع مالی به خود بیمارستان برگردد می تواند به سود بیمارستانها و در جهت رفع مشکلات و مدیریت مناسب تمامی حوزه های آن باشد

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان آیت الله طالقانی بیمارستان طالقانی دکتر فرهادی دکتر سیفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۴۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده

به گزارش تابناک به نقل از مهر، طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

 دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

دیگر خبرها

  • تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود